Ajuts per artistes i arquitectes joves per assistir al Fòrum Global de Cultura i Joventut del 29 d'octubre a 4 de novembre a Jeju (Corea del Sud)

Els propers dies 29 d'octubre a 4 de novembre de 2018, la Província Autònoma Especial de Jeju (Corea del Sud), organitzarà per primera vegada el Fòrum Global de Cultura i Joventut amb el suport de la Comissió de cultura de Ciutats i Governs Locals Units.

L'objectiu d'aquesta trobada és debatre sobre la cultura a les ciutats sostenibles, amb especial atenció al compromís amb l'espai públic, la planificació urbana i la cultura.  
Des de l'organització han obert una convocatòria per finançar el viatge i l'allotjament a 20 artistes i arquitectes joves que tinguin interès en assistir-hi. El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el proper 31 de juliol i es poden tramitar a través del següent enllaç.