#esfumat, nou taller de la guia fem tec! #socsaludable

En aquest taller proposem 90 minuts d'activitats lúdiques i atractives adreçades a joves i adolescents per conèixer les conseqüències del consum de tabac, prendre consciència de la pressió exercida pel grup i afavorir el procés de reflexió crítica davant el consum de tabac. Es tracten conceptes com ara els factors de risc, els factors de protecció, la capacitat de decidir o bé els criteris de dependència a les substàncies addictives: «Per què dius que ho fas això que fas?» (15’), «Connecting idees» (45’) i «Argumenta’t per defensar-te» (45’). Complementàriament, s'inclouen quatre activitats alternatives per treballar el mateix contingut des d'altres vessants: «Fem campanya!» (60'), «Desmitifica el tabac» (30'), «Les drogues i el cervell» (20') i «Pressió de grup» (15'), així com informació i enllaços d’interès [enllaç al material].

Cinquè taller de la guia #socsaludable, dedicada al reconeixement dels hàbits saludables a la vida quotidiana, on tractem dels riscos associats al consum de tabac.

Aquest taller  fem tec! ha estat elaborat amb el suport del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.

Recordeu que a través de la convocatòria del Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona podeu sol·licitar tallers de demostració de les activitats fem tec! adreçats a professionals. El  termini de sol·licitud finalitzarà el proper divendres 7 de febrer.

1
Etiquetes:
Fem Tec!
1
Grups de treball:
fem tec!