Ja tenim disponibles els resultats de l’enquesta sobre activitats formatives de l’OPJ


Un total de 314 persones han donat resposta a la nostra enquesta de formació.

Això ens permetrà dissenyar els cursos, jornades i seminaris més adaptats a les vostres demandes. Gràcies a la vostra participació  i als vostres comentaris millorarem la planificació de futures activitats formatives.

Els resultats mostren que preferiu realitzar les activitats formatives durant el darrer trimestre de l'any (61%), en horari de matí (88%), en format de càpsules de dos dies i a Barcelona ciutat (61%).

Les temàtiques més sol·licitades són l'acompanyament i les dinàmiques per treballar amb joves, la salut psico-emocional, l'orientació acadèmica i laboral i l'abordatge de la prespectiva de gènere, la diversitat i la igualtat.

Podeu consultar els resultats seguint aquest enllaç.