Jornada (Re)Coneixem-nos! Descobreix els recursos de les entitats en l’àmbit formatiu!

La Federació de Casals de Joves i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut organitzem aquesta jornada el dimecres 22 de gener de 2020 al Pati Manning, a Barcelona. Debatrem sobre la importància de la formació en les polítiques i els plans locals de joventut i coneixerem diferents recursos útils que es posen a disposició dels i les professionals per millorar la seva tasca.

El programa de la jornada és els següent:

10:00 Benvinguda i inscripcions
10:15 Presentació de l’acte, a càrrec de la Federació de Casals de Joves
10:45 Ponència de contextualització de la importància i la història de la formació permanent en l’associacionisme a càrrec de Rosa Sensat i de l’Escola Lliure el Sol
11:15 Speaker Corner de presentació d’ofertes formatives amb la participació de:  LAMBDA, Energy Control, Escoltes Catalans, Centre d’Estudis Africans, Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Xarxa d’Economia Solidària, Matriu
12:15 Taula rodona d’experiències formatives: “Promoure la participació juvenil a partir de la formació” amb Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, Servei Civil Internacional i Casals de Joves. Estarà moderada per l’Helena Giner, professional de joventut i ex-membre de la junta de Casals de Joves.

La jornada és oberta a tothom que treballi o estigui interessat en la joventut i la formació, però per motius d’organització i aforament us preguem que formalitzeu la inscripció a l’activitat, omplint les dades següents:  https://docs.google.com/forms/d/1QN8TPaMGi1PcxoClegYlac5VVF0IDRPgGPztnAZqFC8

1
Etiquetes:
#formació