Com podem ajudar els joves a portar a terme els seus projectes en temps de crisi?... crowdfunding.

En temps de crisi, imaginació i més imaginació i també xarxa. Perquè la meva xarxa té xarxa i la xarxa de la xarxa de la meva xarxa també.... ufff!! S’ha de vigilar no quedar-nos a la xarxa i fer coses...

A la meva xarxa li interessen més coses que no només les fotos de les meves vacances... també em volen ajudar amb aquell projecte de curtmetratge que fa tant de temps que explico i explico a tots els sopars... però ara que ja ho tenia tot... va i arriba la crisi i no tinc finançament...

Però sí la meva xarxa i la xarxa de la meva xarxa i la xarxa de la xarxa de la meva xarxa... i sobretot, hi ha molta gent amb ganes i capacitat de contribuir una miqueta, fer una petita aportació econòmica, perquè el meu curtmetratge es pugui filmar... i si, a més, els convido a la filmació, o a l’estrena, o a sortir d’extra... per sortir d’extra en trec finançament fins i tot de la família.

Òstres, ja ho tinc fet.

Això és el crownfunding explicat un divendres... Una fórmula molt interessant per trobar finançament per a projectes que ho tenen tot menys els diners. Una iniciativa de microfinançament imaginativa i divertida a la que pocs s’hi podran resistir... és com donar la pallissa als amics i coneguts però amb els avantatges de la xarxa pel que fa possibilitats de promoció i d’arribar a més gent, és a dir, a més finançament.

Més informació:

Què diu la wikipedia sobre el crowdfunding

http://es.wikipedia.org/wiki/Financiaci%C3%B3n_en_masa

Festival de crowdfunding

Plataformes web de crowdfunding

http://www.verkami.com/

http://www.lanzanos.com

Si coneixeu iniciatives que heu portat a terme amb joves, expliqueu-les!!!

1 comentari

Thaïs Blasco Bofarull

interessant, no ho coneixia...