Apunts

Erasmus+: ofertes formatives adreçades a professionals de joventut i joves

Per sol·licitar plaça és necessari enviar una còpia de la sol·licitud a la Direcció General de Joventut (ggarcia@gencat.cat o rclosas@gencat.cat) i una altra a la Secretaria Administrativa de l’ANE (tca@injuve.es).

Resultats de l'enquesta sobre necessitats formatives

Gràcies per participar!

Des de l’Oficina del Pla Jove recollim les vostres propostes per tal de millorar les properes ofertes formatives adaptant-nos a les vostres necessitats.

Aquí us deixem un resum dels resultats:

  • El 56% ja coneixíeu l’oferta formativa de l’OPJ

Oferta d'activitats formatives adreçada a professionals dels ens locals

Con
 Activitats formatives en línia i presencials adreçades a professionals de joventut

Programa Delegats i Delegades 3D

Us fem arribar la informació del programa Delegats i Delegades 3D impulsat per la Direcció General de Joventut i l'Agència Catalana de la Joventut, pel curs 2022-2023 i destinat als centres educatius de secundària.

Jornada "Equipaments 2030: responsables i educadors"

El proper dia 4 d'octubre ales 9:30 hores tindrà lloc la jornada de presentació del projecte "Equipaments 2030: responsables i educadors" al Paranimf del recinte de l'Escola Industrial. És un projecte transformador que impulsa l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut amb l'objectiu que els ajuntaments puguin fer dels seus espais educatius, esportius i de joventut, instal·lacions inclusives, igualitàries, sostenibles i en les que les persones usuàries siguin partícips de les seves iniciatives.

Preinscripció oberta al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS)

Fins el 21 de setembre hi ha oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS)

A la web del MIJS hi ha tota la informació necessària, però et desglossem els apartats més interessants:

1

Us necessitem per a aquesta enquesta!

Us necessitem per dissenyar els cursos del 2023, engresqueu-vos! 

Ens podeu donar feedback en aquest enllaç: 

https://forms.gle/KoRcumVfouCxo9EZ9

(Re)coneixem-nos 2022: Espais per a les jove

L’Associació de Casals de Joves de Catalunya i l’Associació Catalana de Professionals de Joventut organitzem la tercera edició de la jornada REconeixem-nos, que després d'haver-la hagut de posposar ja té nova data! Serà el DIJOUS 2 DE JUNY DE 2022 al Centre Cívic Pati Llimona i enguany girarà entorn als Espais per a les joves!

Acord parcial del conveni col·lectiu del sector del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya per a l'any 2022, 2023 i 2024

La setmana passada patronals i sindicats van arribar a un acord per actualitzar les taules salarials del conveni del lleure educatiu i sociocultural de Catalunya. Es va acordar un creixement d'un 7% distribuit entre 2022, 2023 i 2024.

Si ets ens local i esteu en procés de licitació d'algun concurs per a gestionar serveis socioculturals heu de tenir en compte, a l'hora de calcular la dotació pressupostària, els nous salaris. 

1