Solució per poder tornar a convidar a tots els amics a un event des del perfil de Facebook

Des de fa un temps Facebook ja no permet convidar de cop tots els amics a un event des del perfil de Facebook, però hi ha solució. Sembla complicada perquè s’han d’instal·lar un complement i una petita aplicació, però és molt senzilla i un cop fet permet convidar de forma súper ràpida un altre cop a tots els amics.

  1. Des del navegador Mozilla Firefox s’ha d’instal·lar un complement, Greasemonkey, que trobareu a aquest enllaç:

https://addons.mozilla.org/ca/firefox/addon/greasemonkey/?src=search

      Un cop instal·lat s’ha de tornar a reiniciar l’ordinador.

  1. S’ha d’instal·lar també una petita aplicació, Invitethemall i que trobareu a aquest enllaç

https://userscripts.org/scripts/show/89653

3.   Després de fer les dues instal·lacions s’ha d’obrir el perfil de Facebook i quan es fa l’opció de convidar els amics sortirà l’opció all. S’ha de permetre l’autoscrolling i l’operació pot trigar uns minuts, en funció del nombre d’amics.

1
Grups de treball:
PENSA-Jove als instituts