Felicitats! Avui és el dia europeu de la informació juvenil

Felicitats a tots els informadors i les informadores juvenils, i a tots i totes els que feu possible que els i les joves tinguin accés a informació i assessorament pertinent, adequat i de qualitat. Moltes felicitats.

Recordeu, avui trending-topic #informationrightnow.

Avui també comença la campanya d'ERYIKA, l'agència europea per a la informació i l'assessorament juvenil amb el lema INFORMATION RIGHT NOW!, posant l'accent en dues qüestions bàsiques: la importància d'actuar amb immediatessa davant de les necessitats d'informació per part dels joves, d'una banda, i el reconeixement de l'accés a la informació com a dret de ciutadania.

Podem donar suport a la campanya organitzant activitats específiques o bé afegint el lema, amb la seva imatge gràfica, als materials i mitjans de difusió que elaborem. En aquesta web trobareu el manual de comunicació de la campanya i una guia amb idees i orientacions per plantejar accions de campanya: http://eryica.org/en/informationrightnow.

Recordeu, avui, en els vostres twits #informationrightnow.