Mobilitat internacional per a joves

Resultats de l’estudi MOB GAE sobre l’impacte dels programes de mobilitat internacional en els participants

S’han presentat els resultats de la investigació realitzada en el marc del projecte MOB GAE, cofinançat per la Comissió Europea, sobre l’impacte dels programes de mobilitat internacional en el creixement personal i professional dels participants.  

2

Erasmus+ Project Results

Erasmus+ Project Results és una plataforma per a la difusió i explotació dels resultats del programa. Hi trobareu informació i els resultats de tots els projectes recolzats per la Comissió Europea dins del Programa Erasmus+ d'Educació, Formació, Joventut i Esports.

L’Erasmus+ explicat en 3 minuts

En 3 minuts, aquest vídeo de la Direcció General de Joventut descriu els programes que inclou l’Erasmus+, les persones beneficiàries, els objectius i la durada:

Properes sessions d’’Europa als Instituts’ 2015

En el marc de la iniciativa ‘Europa als Instituts', les properes xerrades previstes tindran lloc el 23 d'abril a l'IES Montserrat Roig de Terrassa i a l'IES Can Jofresa de Terrassa, així com el 24 d'abril a l'escola Sant Josep de Vilafranca del Penedès i el 14 de maig a l'escola Verge del Roser de Vallirana. 

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb EuropeDirect Barcelona i la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), organitza aquesta iniciativa sobre mobilitat i oportunitats pels joves a la UE.

Segueix la GAUE a Twitter i Facebook

La Guia d'Ajuts de la UE (GAUE), eina informativa de la Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona que recull més d'un centener d'instruments financers europeus d'interès per a les corporacions locals, ja és a les xarxes socials Twitter i Facebook, a més d'incorporar el servei web RSS. 

L'associació A Bao a Qu ofereix 3 places en una formació sobre metodologies i tècniques d’animació a Berlin de l'11 al 13 de maig a tècnics de joventut

A Bao a Qu, una associació cultural sense ànim de lucre dedicada a la ideació i el desenvolupament de projectes que vinculen creació artística i educació.
Ens han adreçat una proposta per a fer partícips els tècnics de joventut d’aquesta proposta adreçada a educadors de joves i adults. S’emmarca en un projecte europeu Grundtvig del qual formen part i que se centra en la formació d’educadors sobre metodologies de treball amb la creació audiovisual.
 

"Europa als Instituts" 2015

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb EuropeDirect Barcelona i la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), torna a apostar pels joves i endega un any més la iniciativa ‘Europa als Instituts', un seguit de xerrades informatives sobre mobilitat i oportunitats per als joves a la UE.

Butlletí Eurodesk març 2015

En el document adjunt podeu consultar el darrer butlletí Eurodesk publicat corresponent al mes de març de 2015. Entre d'altres, recull les convocatòries obertes amb data límit fins el 15 de juny de 2015. 

1

Programa 'Líderes del Futuro'

Dates: 3 i 4 de Juny de 2015

Lloc: Brusel·les

Amb motiu de l'Any Europeu del Desenvolupament (European Year of Development - EYD 2015), jornades que tindran lloc a Brussel·les al juny de 2015, la Comissió Europea busca a dotze joves líders d'arreu del món d'entre 21 i  26 anys per unir-se al debat sobre el futur de la cooperació internacional.