Recursos per a la intervenció amb joves i adolescents

Manresa Jove 2015

Us adjuntem les activitats que des de l'Ajuntament de Manresa i entitats de la ciutat organitzem del 20 de juny al 10 de juliol per a joves.

Programa i inscripcions

Catàleg d’Ofertes d’activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament i la solidaritat

L'Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona ha elaborat el Catàleg d'Ofertes d'activitats de sensibilització i educació per al desenvolupament i la solidaritat, dirigit a municipis i consells comarcals de menys de 50.000 habitants de la demarcació de Barcelona.

1

DESLIMITA'M, 8a Trobada de teatre social per a joves

DESLIMITA’M és una mostra que no té per objectiu aconseguir un producte teatral impecable, interpretat per uns joves amb tècnica perfecta i amb escenografia i vestuaris increïbles.

1

#JoveSQV sabem que volem?

Al mes de desembre passat, el Canya Jove com a servei de joventut varem fer 18 anys i per commemorar l’aniversari hem fet el projecte de un vídeo “#JoveSQV sabem que volem?”  on hem donat la veu a diversos joves de Sant Quirze. Aquest consisteix en una sèrie d’entrevistes de respostes curtes i dinàmiques a diferents joves del poble que considerem amb valor afegit  en relació amb la seva evolució, trajectòria laboral o experiències vitals.

Convocatòria del 1r concurs “Joves per canviar el món”

La plataforma KABUA convoca el 1r concurs “Joves per canviar el món” adreçat a joves d’entre 12 i 18 anys.

Es pot participar en grup que pot ser de tres persones o fins i tot un grup de classe.

El concurs té com a objectiu que els i les participants enregistrin un vídeo original de denúncia i/o sensibilització que reculli la seva opinió sobre un dels quatre temes proposats:

1

Més tallers als instituts: Tallers de suport a les competències clau

Termini de sol·licitud: fins el 31 de març de 2015
Àmbit: Àrea d'Atenció a les persones
Programa: Acompanyament a l'escolaritat
Acció: Tallers de suport a les competències clau

Us convidem a teatre! Teatre fòrum per abordar problemes de violència de gènere, bullying i xarxes socials amb els joves

La companyia NUS Teatre i Acció Social us convida a conèixer el seu mètode de treball amb els joves a partir del teatre fòrum. Han programat diverses sessions perquè programadors i professionals relacionats amb els temes de joventut, igualtat, gènere, cultura i educació coneguin el seu mètode a l'hora d'abordar problemes de violència de gènere, bullying i xarxes socials amb els joves.