08019 Barcelona

dimecres
29
09:30h
Novembre 2017

Jornada sobre mediació en l’oci nocturn

PortaCabot organitza una jornada adreçada a ajuntaments i institucions públiques sobre “Experiències d’èxit en la resolució de conflictes en l’oci nocturn”, per donar a conèixer la metodologia i resultats obtinguts a Badalona, Calella i Castell-Platja d’Aro.

L’objectiu de la jornada és compartir aquesta nova metodologia de treball amb els ajuntaments que tenen una elevada incidència de conflictes provocats per les activitats d’oci i lleure nocturn.

dijous
18
17:00h
mai 2017
dijous
07
17:00h
Abril 2016

Conferència 'Voluntariat social i acció comunitària'

Conferència 'Voluntariat social i acció comunitària', organitzada per DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i la Fundació Pere Tarrés. Es posarà de relleu el paper del voluntariat social com a base per a la construcció d’una ciutadania més activa i compromesa. Durant la xerrada també es parlarà de la situació actual del voluntariat social i l’acció comunitària a Europa, quins són els reptes de futur i com trobar les estratègies per fomentar l’acció social entre les persones.

dijous
06
17:00h
Novembre 2014

Conferència: Educació sexual entre joves... estem responent a les seves expectatives i necessitats reals?

El 6 de novembre  es realitzarà la conferència “L’educació sexual entre joves... estem responent a les seves expectatives i necessitats reals?" coorganitzada per DIXIT i SIDA STUDI, pretén deconstruir aquelles propostes centrades exclusivament en la informació sobre embarassos no planificats i infeccions de transmissió sexual.

dimecres
04
17:00h
Juny 2014

Conferència sobre la prevenció de conflictes i la promoció d’intervencions entre iguals en l’àmbit de les drogodependències

DIXIT i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitzen una conferència per donar a conèixer una publicació elaborada pel Grup Igia, que recull experiències basades en la metodologia de l'educació entre igual en l'àmbit del consum de drogues.

dissabte
18
17:30h
mai 2013

Compartim les nostres ciutats: el punt de vista dels i les joves

Aquest dissabte 18 de maig, a la sala d'actes del Centre Cívic del Besòs, realització del plató participatiu dúplex en directe entre les ciutats de Barcelona (barri El Besòs i El Maresme) i Aix-en-Provence (barri Jas de Bouffan), dins del projecte “Compartim les nostres ciutats: el punt de vista dels i les joves”.