Fem Tec!

Finalitzats els Tallers de demostració d’ús dels materials fem tec! corresponents al Catàleg de serveis 2018

S’han dut a terme onze tallers adreçats a professionals. Sol·licitats a través del recurs Tallers d'emancipació del Catàleg de Serveis 2018, els tallers s’han realitzat a Esparreguera, Granollers, Lliçà d'Amunt, Mataró, Santa Maria d’Oló (Consell Comarcal del Moianès), Piera, Sant Fost de Campsentelles (Martorelles) i Sitges amb la participació de 58 professionals de joventut i 173 professors i professores d’Educació secundària.

Els meus talents: publiquem una nova guia fem tec!

«Oi tant que en tinc!» és el primer taller publicat de la guia fem tec! «Els meus talents» (la número 4). Tots i totes tenim talent, cadascú en graus diferents.

#esfumat, nou taller de la guia fem tec! #socsaludable

En aquest taller proposem 90 minuts d'activitats lúdiques i atractives adreçades a joves i adolescents per conèixer les conseqüències del consum de tabac, prendre consciència de la pressió exercida pel grup i afavorir el procés de reflexió crítica davant el consum de tabac.

Professionals de joventut del Baix Llobregat participen en un taller fem tec! sobre educació digital

Professionals de joventut del Baix Llobregat participen en un taller fem tec! sobre educació digital experimentant amb dinàmiques per reflexionar com acompanyar els nois i noies a construir una identitat digital responsable i fer un ús segur de les xarxes.