Jornada "Equipaments 2030: responsables i educadors"

El proper dia 4 d'octubre ales 9:30 hores tindrà lloc la jornada de presentació del projecte "Equipaments 2030: responsables i educadors" al Paranimf del recinte de l'Escola Industrial. És un projecte transformador que impulsa l'Àrea d'Educació, Esports i Joventut amb l'objectiu que els ajuntaments puguin fer dels seus espais educatius, esportius i de joventut, instal·lacions inclusives, igualitàries, sostenibles i en les que les persones usuàries siguin partícips de les seves iniciatives.

Ben segur que compartim la importància d'aquests equipaments, com a epicentre de la transformació social i la transmissió de valors. En la jornada "Equipaments de Futur, Horitzó Agenda 2030" tindrem ocasió de tractar els reptes d'aquests equipaments des dels àmbits d'educació, esports i joventut i presentar-vos els detalls del projecte.

Us podeu inscriure AQUÍ
Data i Hora: 4 d'octubre a les 9:30h
Lloc: Paranimf del recinte de l'Escola Industrial, carrer Comte d'Urgell, 187 de Barcelona.

1
Etiquetes:
#formació