Destacats

divendres
25
09:00h
Octubre 2019

37a Jornada de polítiques locals de joventut - Joves i competències per a la vida, avui. Què podem aportar des dels SLJ?

PROGRAMA 

09:00h Recepció i inscripcions

09:15h  Presentació institucional

09:30h Autoestima, la pedra angular per a la construcció de l’autonomia, Jaume Funes Artiaga. Pedagog, periodista i escriptor.

10:10h  Art You OK? L'art en el procés d'aprenentatge de la vida. Nova guia fem tec! per cultivar l’autoestima, Eva Navarro Campanera, Departament  d'Educació Visual i Plàstica UB i coautora de la guia.

10:50h Pausa

Aquest mes us oferim recursos per parlar de...

Aquest mes us oferim recursos per parlar de...

Les competències per la transició al món laboral, la música i les habilitats solidàries i el valor de l’amistat

Erasmus+: ofertes formatives adreçades a professionals de joventut i joves

Per a les persones seleccionades, les despeses d'aquestes formacions (formació, allotjament i viatge) estan finançades per Erasmus+: Youth in Action Programme.

Erasmus+: NOVES ofertes formatives adreçades a professionals de joventut i joves

Per a les persones seleccionades, les despeses d'aquestes formacions (formació, allotjament i viatge) estan finançades per Erasmus+: Youth in Action Programme.

Ja tenim disponibles els resultats de l’enquesta sobre activitats formatives de l’OPJ


Un total de 314 persones han donat resposta a la nostra enquesta de formació.

Això ens permetrà dissenyar els cursos, jornades i seminaris més adaptats a les vostres demandes. Gràcies a la vostra participació  i als vostres comentaris millorarem la planificació de futures activitats formatives.

Els resultats mostren que preferiu realitzar les activitats formatives durant el darrer trimestre de l'any (61%), en horari de matí (88%), en format de càpsules de dos dies i a Barcelona ciutat (61%).

648 joves han participat a la prova pilot del projecte IMPACT assajant i avaluant un test online d’autoavaluació de les competències emprenedores.

El projecte IMPACT (Impact of entrepreneurship programs in young entrepreneurs’ skills acquisition - Impacte dels programes d'emprenedoria en l'adquisició de competències per part dels joves) es realitza amb el suport del programa Erasmus+ de la Comissió Europea (2017 - 1 - ES01 - KA202 – 038578).

Oberta la preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat per al curs 2019-2020

Obert el període de preinscripció al Màster Interuniversitari en Joventut i Societat (MIJS) 2019-2020.

El màster, de 60 ECTS, s’estructura en 4 mòduls. Veure fullet adjunt

Es tracta d'un màster que:

1

Escola d'Estiu 2019 - edició 28a

Escola d'Estiu 2019 - edició 28a
Àrea d'Atenció a les Persones

Finalitza la segona part de la campanya ‘Activem el pla A’ d’associacionisme juvenil

Un total de 64 professionals de joventut han participat en les set sessions tècniques realitzades arreu del territori.

A partir de la posada en comú entre l’Oficina del Pla Jove i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), i utilitzant com a base totes les aportacions dels tècnics i tècniques de joventut que van participar a la primera part de la campanya, es van dissenyar aquestes sessions professionals amb l’objectiu de promocionar l’associacionisme juvenil i enfortir polítiques de joventut que fomentin l’emancipació o l’empoderament de les persones joves.