Com comuniquem amb els joves?

Segurament aquesta és la pregunta que cada dia ens fem els professionals de les polítiques de joventut. Com comuniquem amb els joves? Quins canals tenim per rebre les seves demandes? Quins missatges els fem arribar? Indubtablement l'explosió de les xarxes socials i l'audiovisual han posat al nostre abast moltes més possibilitats, i també, algunes dificultats i un necessari aprenentatge.

En el marc del programa PIDCES ja es va programar l'any passat una formació sobre comunicació i xarxes socials. Una molt interessant jornada amb la participació de dos especialistes des d'àmbits diferents.

Una visió trencadora amb el professor de comunicació de la UPF, Joan Ferrés. a qui l'any passat li vam fer una petita entrevista en finalitzar la formació.

Una proposta des de l'experiència per part de Laura Quinto, que ha estat resposable de comunicació i xarxes socials al Pla Jove d'El Prat i és actualment consultora en l'ús de les tic en processos de participació i dinamtizació.

I per animar-vos a participar en aquesta formació. Un vídeo viral, una flashmob organitzada pel Palau de les Arts Reina Sofia, de València amb l'objectiu de promocionar l'òpera. L'acció va formar part d'una campanya de comunicació a través de les xarxes socials.

1
Etiquetes:
formació