Diàleg juvenil amb candidats i eurodiputats

divendres
21
16:30h
Març 2014
Data de finalització: divendres, 21/03/2014 - 19:00

#decide logoDiàleg amb els eurodiputats o candidats a eurodiputats dels partits catalans amb representació al Parlament Europeu i presentació de la nova campanya de la Fundació Ferrer i Guàrdia i JEF Catalunya per promoure la participació dels i les joves a les properes eleccions europees del 25 de Maig.

EDiàleg juvenil amb candidats i eurodiputats se centrarà en un tema cabdal com és l'atur juvenil. Aquest Diàleg, adreçat a joves, s'està reproduint a diferents ciutats europees i els resultats seran presentats al Parlament Europeu. La introducció al contingut del diàleg anirà de la mà de Peter Matjašič, President del European Youth Forum i Coordinador de projectes sobre eleccions europees a l'Open Society Foundations (OSIFE). I el diàleg comptarà amb la participació dels candidats/eurodiputats: Javi López (PSC), un candidat/eurodiputat de CIU, Santiago Fisas (PP), Jordi Solé (ERC) i Ernest Urtasun (ICV).

Seguidament a les 7 de la tarda, es celebrarà un acte obert al públic en general, on es presentaran els vídeos elaborats per promoure la participació a les properes eleccions europees. La campanya porta el títol #decide what Europe you want. A més, posteriorment, JEF Catalunya celebrarà el 35è aniversari de la seva creació a Catalunya amb la intervenció de Joan-Francesc Pont, President de la Fundació Ferrer i Guàrdia i primer President de JEF Catalunya i Pablo Faura, President de JEF Catalunya.

La participació és gratuïta però les places són limitades.
És necessària la inscripció prèvia a través del formulari al que podeu accedir clicant aquí

Podeu consultar el programa en el document adjunt.

1
Fitxers adjunts:
1
Etiquetes:
Europa