El voluntariat en la construcció de la trajectòria vital dels joves. 32ena Jornada de Polítiques Locals de Joventut

divendres
24
09:00h
Octubre 2014
Data de finalització: divendres, 24/10/2014 - 14:00

L'Oficina del Pla Jove convoca un any més la Jornada de Polítiques Locals de Joventut amb la voluntat de ser un espai de trobada, de reflexió i de proposta entorn de les polítiques de joventut.

Enguany la jornada s'afegeix als actes de celebració de Barcelona Capital Europea del Voluntariat. La jornada es centrarà en la relació entre els joves i el treball voluntari com a oportunitat singular en la construcció de la seva trajectòria vital: una ocasió per al contacte amb diferents realitats dins d'un espai d'educació no formal i una excel·lent oportunitat d'entrenament i capacitació de l'emprenedoria i creativitat per als joves. En definitiva, una font d'experiència i empoderament per als que hi participen, especialment en el cas dels joves.

La ponència marc de la jornada, Joves VIP: Voluntaris, Intel·ligents i Proactius, anirà a càrrec de Sor Lucía Caram, tot seguit hi haurà una taula rodona amb la participació de joves i representants d'entitats i ens locals sobre experiències de voluntariat.

+ Informació i inscripcions