Creativitat i participació dins i fora dels instituts

dimarts
17
17:00h
Març 2015
Data de finalització: dimarts, 17/03/2015 - 20:00

En aquesta jornada a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut a Barcelona, es discutirà sobre els processos creatius per desenvolupar projectes participatius i artístics. Així, es presentaran tres projectes emmarcats en l’àmbit de l’educació formal i no formal que, mitjançant dinàmiques vivencials, d’implicació i participatives, porten a terme els seus projectes destinats al col·lectiu jove.

Horari:

17-17.30h: Presentació – benvinguda amb Manel Ros, Subdirector General de Joventut,  Josep Oliva, Diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum, Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona i Manuel Cortés, President de l’AcPpJ.

17.30 -18.20h: Introducció a la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut +“Aportant valor a la Secundària des de les àrees de Joventut”. Amb Pep Montes (Coordinador general de la plataforma) + Ponència especial a càrrec d’Albert Bayot Fuertes (Delegat territorial d’Ensenyament a Girona).

18.20 – 18.35h: Descans

18.35 – 19.05h: Presentació projectes

18.35 – 18.45: Visc, convisc i participo
18.45 – 18.55: Cinema en curs
18.55 – 19.05: BaumannLab

19.05 – 20.00h: Debat i intercanvi d’opinions i experiències

Entre el públic… Gaspar Maza, professor del Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS)

+ informació
enllaç al formulari d'inscripció

Els projectes que es presentaran en aquestes jornades, formen part de la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut que impulsa l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) amb la col·laboració i suport de la Direcció General de Joventut (DGJ) i l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. Aquesta plataforma és un projecte i una eina col·laborativa per fer xarxa a favor dels professionals de les polítiques de joventut. Busquem, observem, analitzem, triem i expliquem propostes d’intervenció que poden actuar com a referents positius per al nostre sector.

www.joventut.info/bonespractiques