#FemCarta al Prat de Llobregat

Públic al qual s'adreça: 
joves associats, joves organitzats, joves del Baix Llobregat
dilluns
20
18:30h
Febrer 2017
Data de finalització: dilluns, 20/02/2017 - 20:30

El proper dia 20 de febrer, a les 18.30 hores al Lloro, Serveis de Joventut del Prat de Llobregat es celebrarà un dels 10 tallers que tindran lloc per tot Catalunya, sota el nom "(Re) pensem-ho tot, construïm col·lectivament!".

Des del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya estem treballant en la redacció d’una nova Carta Catalana de la Joventut, un document marc que servirà per establir les prioritats i línies polítiques en matèria de joventut per a la pròxima dècada. 

Aquesta nova revisió, la quarta, té per objectiu renovar la darrera edició, que data de l’any 2003, donats els canvis que ha patit la nostra societat en els darrers temps. A més a més, a aquest projecte se li suma la redacció d’un nou Pla d’Actuació Jove.

La 4a Carta Catalana de la Joventut es basarà en tres eixos principals: la participació, els models de societat i les polítiques públiques. 

La redacció de la 4a Carta Catalana de Joventut i el Pla d’Actuació Jove s’aborda a través  d’un procés participatiu amb l’objectiu que tots els i les joves de Catalunya puguin participar, basat en: trobades - taller territorials i sectorials per la diagnosi, el Congrés Català de la Joventut (els dies 13 i 14 de maig, a Barcelona) i trobades de retorn conclusions al territori.

Qui pot participar-hi?

Els tallers  es dirigeixen a persones joves que participen a entitats, organitzacions o col·lectius no formals. Per participar-hi, us podeu inscriure en aquest enllaç.


Taller del Prat de Llobregat!

20 de febrer
EL LLORO. CENTRE MUNICIPAL D'INFORMACIÓ JUVENIL
C. Mariscal Joffre, 3,  Prat de Llobregat
18.30- 20.30h

 
Comparteix amb totes les persones que creguis que li pugui interessar! Les persones joves som un actor clau, fem sentir la nostra veu
 
Per qualsevol dubte escriu-nos a participacio@cnjc.cat o truca'ns al 933 68 30 80.

Juntes #FemCarta!