Sessió de treball sobre Participació juvenil als municipis

dimecres
21
09:30h
Març 2018
Data de finalització: dimecres, 21/03/2018 - 13:30

Els propers dimecres 21 i 28 de març tindran lloc dues sessions de treball sobre la participació juvenil en l’àmbit municipal, destinades a treballadores i treballadors de les àrees de joventut dels ajuntaments de la demarcació de Barcelona. Les dues jornades pretenen aportar eines i recursos per replantejar-se el disseny de les polítiques juvenils als municipis des d’una òptica que posi al centre les persones joves i les seves organitzacions.

Durant les formacions es treballaran els aspectes positius i negatius des Consells Locals de Joventut (CLJ) i la importància de la participació de qualitat del jovent en l’elaboració dels Plans Locals de Joventut. També es reforçaran elements claus de la implicació juvenil, com per exemple, la coneixença de la xarxa d’associacions joves existent al país, la identifiació de les raons de l‘associacionisme juvenil i l‘aprenentatge per tal d’abordar els conflictes entre l’Administració i el jovent organitzat.     

Aquesta activitat està organitzada amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de l’Oficina del Pla Jove. Les formacions han estat dissenyades conjuntament amb Eduxarxa.  

Més informació i inscripcions