Planeta ESO. Una obra de teatre sobre el món adolescent

PLANETA ESO és una adaptació teatral de l’assaig homònim que van escriure Empar Fernández i Judit Pujadó i que va guanyar el Premi Pere Quart d’humor i sàtira 2002. L’obra, amb dramatúrgia i direcció de Joan Gallart, és interpretada per Meritxell Ané i Assumpció Ortet.

 

L’obra parla d’un món habitat per adolescents, mestres i pares que s’explora amb els ulls ben oberts i amb tot el bon humor possible. Tot i que el títol pugui induir a engany o estimular falses expectatives, cal dir que no és cap tractat pedagògic ni cap queixa amarga sobre la situació de l’ensenyament. Tot el contrari, PLANETA ESO és una paròdia. Tot el que hi trobareu, però, és ben cert: professors engrescats a recordar i a compartir un somriure, alumnes que protagonitzen anècdotes hilarants, pares desconcertats...

See video

2
Etiquetes:
teatre, eso
2
Categories:
eso, teatre
1
Grups de treball:
PENSA-Jove als instituts