Monogràfic: La seguretat a la xarxa. La utilització de les TIC amb els joves

Els serveis de joventut i punts d’informació juvenil cada vegada més amplien el seu espai d’intervenció a través d’internet, de les xarxes socials i de les comunitats virtuals. D’altra banda, un dels recursos que els Serveis d’Informació Juvenils ofereixen als joves és la utilització dels seus equips informàtics per a cercar informació, jugar a través de la xarxa, xatejar i copiar música i imatges. Aquesta cessió incorpora una sèrie de riscos i responsabilitats tant pels usuaris com per als gestors dels equipaments.

Aquest monogràfc pretén oferir informació sobre els límits en la responsabilitat de la utilització dels equipaments informàtics dels PIJ / SIJ o dels serveis de joventut per part dels joves, així com per a informar als joves sobre els principals perills que els joves poden trobar a la xarxa i com detectar i evitar situacions potencialment perilloses.

Monogràfic organitzat conjuntament amb el CISEC i amb la col.laboració del cos de Mossos d'Esquadra

Dades tècniques
Durada: 4 hores
Dies:  dijous 17 de novembre de 2011 de 10 a 14 hores
Lloc:  Pavelló Garbí (sala d’actes). Recinte Maternitat. Travessera de les Corts, 131-159. 08028 Barcelona

Inscripcions: www.diba.cat/web/joventut/formacio