Gràcies per editar el vostre perfil

1
Etiquetes:
perfil
2
Categories:
Tag #joventut, PIDCES

9 comentaris

Membre inactiu

Merci pel "detallet", jejejejej! Ens anem veient per aquí! Una bona eina per estar tots i totes connectats/des!

Fernandez, Neus

Jo també tinc ja la meva fantastica bossssssetaaaaa!!!!

vaig a llegir-me la guia de funcionament per veure que puc i que  no hauria de fer! Ara si, penso crear una carpeta d'imatges amb les jotos de la Inaguració de la expo dels 25 anys del Lloro ( ens vem quedar sense carnet del Super3 i ara ens treuran de Carnet Jove)

José Carlos García Romero

Per fi he entrat al meu perfil!!!! Una gran idea el TAG Joventut!!!!

Sanz Tejada, Nuria

doncs sí ha de ser per tenir una fantàstica bossa... ja està!! posem foto i el que calgui!!

apa ens veiem!! espero poder aportar cosetes i aprendre de les vostres aportacions!

ens veiem per aquí!!

Membre inactiu

Ja t'estic fent el paquetet.... espero que la llueixis molt!

Membre inactiu

Ep!

Afegiu-me!

jejejejejejeje...

Membre inactiu

Ja et tenim Xavier, ja sabia jo que no et deixaries perdre aquesta meravellosa bossa PIDCES!!

Membre inactiu

Bones!

A mi no m'acaba de funcionar massa bé el servei, ja que quan em desconecto i després vull tornar a entrar al escriure la contrasenya em diu que existeix un error i estic permanentment regenerant contrasenyes....

Gràcies pel regal!

Membre inactiu

Xavier, acabem de posar en marxa la comunitata i això ens genera agunes incidències, ens haureu de disculpar, dijous o divendres al matí si vols em truques i ens ho mirem per telèfon o m'escrius un correu, gràcies