Formació: Les tasques del dinamitzador/a

El 30 de novembre hem organitzat una sessió de formació que té per títol "Les tasques del dinamitzador/a".

L'objectiu és analitzar les tasques que habitualment desenvolupem com a dinamitzadors/es dels PIDCES, oferir algunes idees per construir la nostra xarxa de relacions en el municipi, presentar 3 bones pràctiques, a mode d'exemple, i posar en comú les experiències dels assistents.

El programa de la sessió és el següent: 

  • 10-11:30 h "Les funcions del dinamitzador/a del PIDCES"
  • 11:30 a 12 h Descans
  • 12 a 13:30 h Presentació d'experiències: PIDCES a Palau-solità i Plegamans. Juan Carlos Tinoco. Regidor de joventut, professor de sencudària i ex-dinamitzador PIDCES  /   PIDCES a Santa Eulàlia de Ronsana-pressupost participatiu de joventut. Dani Marín. Tècnic de joventut /  PIDCES a Montcada i Reixac. Ismael Avalos. Dinamitzador juvenil
  • 13:30 a 14 h: Debat: Dificultats i estratègies en el treball de dinamització del PIDCES

Data: 30 de novembre de 2011
Hora: De 10 a 14 hores
Lloc: Pavelló Mestral. Recinte Maternitat
Travessera de les Corts, 131-159
08028 Barcelona

[+Informació i inscripcions]