+ Activitats d'informació acadèmica

La xarxa de Punts d'Informació Juvenil de Barcelona organitza, al llarg de tot el trimestre, la campanya In-forma't.

La campanya està formada per diverses activitats com xerrades sobre les diferents ofertes formatives postobligatòries, una exposició o els fòrums entr@lumnes, en què es poden fer consultes a joves que estan cursant diferents estudis per facebook (www.facebook.com/informat).

La inauguració de la campanya es farà el dijous, dia 12, a les 18 h, en el PIJ Garcilaso (C/Garcilaso 103) i comptarà amb la presència de Raimond Blasi, Regidor d’Adolescència i Joventut, i de Ricard Coma, gerent de la Fundació BCN Formació Professional, que parlarà sobre la importància de la FP en l’elecció dels itineraris acadèmics.

Podeu consultar tota la informació de la campanya a www.informat.cat