Nova publicació Jóvenes y espacio público. Del estigma a la indignación

L’equip del Màster Interuniversitari Joventut i Societat signa aquesta publicació editada per Edicions Bellaterra sobre joves i espai públic. Aquest és un tema recurrent, cíclic i també preocupant en el món de les polítiques de joventut. Què fem amb els joves que es troben als bancs del final de la pista de bàsquet? O, què fem amb els adults que es queixen d’aquests joves que es troben als bancs del final de la pista de bàsquet?

Aquesta publicació Jóvenes y espacio público aborda el tema des de diferents perspectives. La primera part tracta de les identitats i els estigmes que cauen sobre els joves en relació a l’espai públic. La segona part aborda el tema des de les polítiques de joventut. També s’inclouen experiències, entre les que cal destacar la del 15-M, que va ocupar les places de moltes ciutats.

Es pot adquirir a qualsevol llibreria de la Central o on-line a Amazon