Aprenent més, un recurs per a orientar la transició escola-treball

La Diputació de Barcelona posa a l'abast dels ajuntaments un nou recurs educatiu en format DVD: Aprenent més, on es recullen sis històries de vida en què joves que no han acabat l'ESO i adults dialoguen a l'entorn del procés que va de l'escola al món laboral.

Les intervencions van des del vessant més personal als aspectes més comunitaris, com les característiques del nostre sistema educatiu, les metodologies pedagògiques o la relació entre l'escola i el món laboral.

Aprenent més ofereix sis vídeos dividits en quatre blocs temàticsadreçats a diferents col·lectius: el joves, com a protagonistes del procés de transició de l'escola al món laboral, i les famílies, el professorat i el món empresarial, com a agents directament implicats en el procés acompanyament:

Més informació i visualització dels vídeos:

http://www.diba.cat/web/educacio/aprenentmes