17 d'Abril. Dia Europeu de la Informació Juvenil

FELICITATS!! Perquè el dia 17 d'abril és el dia europeu de la informació juvenil i, per tant, un dia dedicat al reconeixement de la tasca que fem els informadors i informadores juvenils i les nostres institucions des dels Serveis d'Informació Juvenil.

ERYIKA, l'agència europea per a la informació i l'assessorament juvenil, va declarar el 17 d'abril com el dia europeu de la informació juvenil amb l'objectiu de visibilitzar aquests serveis i el paper que juguen en el marc general de les polítiques de joventut.

Enguany, el lema de la campanya, que començarà el mateix dia 17 d'abril i s'allargarà fins el mes de desembre, és INFORMATION RIGHT NOW!, posant l'accent en dues qüestions bàsiques: la importància d'actuar amb immediatessa davant de les necessitats d'informació per part dels joves, d'una banda, i el reconeixement de l'accés a la informació com a dret de ciutadania.

Podem donar suport a la campanya organitzant activitats específiques o bé afegint el lema, amb la seva imatge gràfica, als materials i mitjans de difusió que elaborem. En aquesta web trobareu el manual de comunicació de la campanya i una guia amb idees i orientacions per plantejar accions de campanya: http://eryica.org/en/informationrightnow

A partir del dia 17 d'abril estarà operativa la web de la campanya www.informationrightnow.eu i la pàgina de Facebook Informacion Right Now.

Des de diversos grups s'està impulsant la iniciativa de fer del hashtag #informationrightnow trending-topic el dia 17 d'abril. Així que ja sabeu... el dia 17, en els vostres twits #informationrightnow