Convocatòria de l'obra social la Caixa per a projectes culturals d'impacte social

L'obra social "la Caixa" ha obert la convocatòria d'ajuts per a projectes culturals que afavoreixin l'ús de l'art i la cultura com a instruments d'intervenció i transformació social.

La convocatòria s'adreça a entitats culturals i a artistes, tant individuals com col·lectius, que presentin un projecte amb l'objectiu d'incidir en col·lectius de risc o especialment vulnerables. També hi tenen cabuda els projectes de creació comunitària que fomentin l'accés a la cultura a través de la participació i que contribueixin al desenvolupament de barris i grups socials.

Els ajuts compten amb dues línies d'actuació prioritàries:

  1. Promoure activitats vinculades a les arts plàstiques, la fotografia, la música, la literatura i les arts escèniques com a recurs de desenvolupament personal i d'inclusió social.
  2. Fomentar el paper actiu dels col·lectius participants i dels professionals del món de la cultura en activitats de caràcter social.

El termini de presentació de sol·licituds va del 6 al 26 de juny. Trobareu les bases a http://obrasocial.lacaixa.es/ambitos/convocatorias/proyectosculturalesdeimpactosocial_es.html