Projecte "Idees Joves" a Manresa

Aquest any 2012 s'ha celebrat el 8è concurs "Idees Joves" impulsat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manresa. "Idees Joves" és un programa que s'aplica als centres escolars, concretament amb estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat.

El programa està dividit en tres accions: a la primera, els joves assisteixen a seminaris on l'objectiu és conèixer de més a prop la figura de l'empresari/ària i perdre la "por" en aquest camp a través d'exemples reals i pròxims; la segona fase inclou tallers grupals on es treballa "la idea emprenedora" des de la creativitat, l'anàlisi d'idees i les habilitats per emprendre; i finalment es realitza el Concurs Idees Joves a la ciutat, on cada grup/jove exposa el seu producte o servei, explicant quin ha estat el seu pla d'empresa.  Les categories dels premis són a la millor idea empresarial, al millor pla de viabilitat, al projecte més innovador, i al projecte més ben treballat

Des dels inicis fins l'actualitat, han participat un total de 8 centres educatius de Manresa amb un total de 1.076 alumnes i 264 projectes presentats!!

Sense cap dubte....ELS JOVES TENEN IDEES!!!

Més informació...