Seminari de les migracions i l'ocupació de la joventut rural

L'Associació d’iniciatives Rurals de Catalunya organitza el “Seminar on rural youth migrations and employment”, amb la participació d'Irlanda del nord (Regne Unit), Toscana (Itàlia), Romania i Catalunya, els propers dies 21, 22, 23 i 24 de maig a Solsona.

L’objectiu del seminari és debatre i compartir bones pràctiques a nivell europeu relacionades amb les migracions de joves rurals i l’ocupació juvenil i definir una proposta d’acció comú per tal de minimitzar l’atur juvenil.

El seminari es divideix en:

  1. sessions plenàries obertes al públic amb la participació d’experts d’escala europea (aforament limitat, inscripció prèvia)
  2. sessions de treball on només hi participaran 9 candidats seleccionats de cadascun dels 4 països europeus participants

Presentació de comunicacions

Els participants i altres organitzacions/institucions que treballin en la temàtica de la joventut rural, les migracions rurals i l’ocupació juvenil estan invitades a presentar una comunicació escrita sobre la temàtica, segons dues tipologies d’articles: 
. Comunicacions sobre la recerca elaborada en el tema de la joventut rural i l'ocupació
. Bones pràctiques de projectes i programes relacionades amb la joventut rural i especialment l'ocupació.
Les comunicacions s'han de lliurar segons les normes de publicació (vegeu exemple) i han de ser enviades a tecnic1@arca-dr.cat abans del dia 10 de maig.

Podeu consultar el programa provisional de les sessions plenàries (en anglès) seguint aquest enllaç.