Premis: concurs de Fotografia jove i convocatòria Joves Investigadors 2013

* 20è concurs de fotografia jove

7 serveis i regidories de Joventut del Maresme (Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Òrrius, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar) organitzen una nova edició, la vintena, del concurs de fotografia jove.

Accediu a les bases del concurs

* Convocatòria Joves Investigadors 2013

Al BOE d'avui es publica la convocatòria dels premis del XXVI Certamen «Jóvenes Investigadores»  2013 (Resolució de 4 d'abril de 2013, de la Secretaría de Estado de Educación, Formación Profesional y Universidades).

La finalitat d'aquesta convocatòria és despertar vocacions investigadores entre els joves estudiants i entre els membres de les associacions juvenils legalment constituïdes, a més de millorar la cultura científica i fomentar l'actitud racional crítica, mitjançant la concessió de premis a treballs d'investigació relacionats amb qualsevol de les àrees del currículum d'ensenyament secundari obligatori, batxillerat i formació professional.

Accediu a les bases de la convocatòria.