Concursos i premis per a joves

* Premi Europeu per a l'ocupació juvenil en l'economia social

Segona edició del premi europeu de l'entitat PEFONDES (Pole Europeen des Fondations de l'Economie Sociale), amb l'objectiu de premiar una jove empresa d'economia social, creada per joves o que ha creat ocupació per als joves en l'àmbit de la Unió Europea o al Marroc.

+ informació
Termini de presentació de candidatures: 15 de juny de 2013 


* Europa, tinc alguna cosa per explicar-te

En el marc del 2013 Any Europeu dels Ciutadans, el Grup del PSE al Comité de les Regions (CDR) organitza la sisena edició del seu concurs anual de fotografia. Amb el tema "Europa, tinc alguna cosa per explicar-te" per a fotògrafs amateurs.

+ informació
Termini: 30 de juny de 2013

* Concurs de vídeo

Concurs de vídeo (màxim 5 minuts) adreçat a nens i joves de 9 a 25 anys i vinculat al Video festival Plural+. Els vídeos participants han de reflectir els objectius generals de PLURAL +, que són:
  • Reconèixer els joves com a actors de canvi social en un món sovint caracteritzat per la intolerància, les divisions religioses i culturals.
  • Involucrar el jovent en temes com la integració social d'emigrants, societats més inclusives, identitat, diversitat, drets humans, i tolerància sociocultural.
  • Convidar als joves a participar no només en identificar els problèmes i conflictes, sinó també en promoure una atmosfera de respecte mutu i apreciació.
informació

Termini: 30 de juny de 2013

* Concurs internacional d'assaig per a joves

Els assajos no poden superar les 700 paraules i han de versar sobre el tema "El poder de la cultura per a crear un futur millor". El concurso es divideix en dues categories: infantil (fins als 14 anys) i jovenil (entre 15 i 25 anys).
informació

Termini: 30 de juny de 2013

* ITU Telecom World 2013

Competició de joves innovadors adreçada a joves emprenedors socials entre 18 i 26 anys que proposin idees per a resoldre algun dels 6 reptes globals proposats (millorar les oportunitats laborals per a joves, reduir el malbaratament de menjar i aigua...). 

informació

Termini: 30 de juny de 2013

1
Etiquetes:
Europa