Documentació jornada equipaments juvenils

Documentació de la jornada de presentació d'experiències: Gestió d'equipaments juvenils, projecte educatiu i participació dels joves

El passat 12 de juny de 2013 es va celebrar una jornada de presentació d'experiències com a cloenda del curs Un projecte educatiu per a l'espai dels joves: equipaments juvenils i espai públic, amb l'objectiu de reconèixer la importància de disposar d'un projecte educatiu previ a qualsevol tipus d'actuació en un equipament juvenil o a l'espai públic. Aquesta és la informació facilitada durant l'acte:

Taula d’experiències d’equipaments gestionats per l’administració o de gestió compartida:

Taula d’experiències d’equipaments gestionats per joves:

2
Etiquetes:
jornades, documentació
1
Grups de treball:
Projecte Educatiu