Tenir identitat, pautes de treball i futur

Fa dos anys que el Servei de Joventut i Lleure Infantil de l’Ajuntament de Terrassa va engegar el BaumannLab - Laboratori de Creació Jove. A través d’aquest projecte es desenvolupen determinats programes i serveis que ens permeten articular formes de suport a la creació i la innovació com una aposta de futur, per posar en diàleg les polítiques de joventut i les culturals i artístiques, i amb un clar compromís de retorn social en l’àmbit local.

Al llarg d'aquests primers anys de posada en marxa del projecte hem elaborat el document  “Tenir identitat, pautes de treball i futur”,  per recollir tot allò que s’ha anat treballant i concretant, i per posar en valor el projecte, així com compartir-ho amb altres entitats i institucions.

Aquesta posada en marxa es va concretar a partir del pla d’usos realitzat mitjançant unes sessions participatives amb professionals del mateix servei, entitats culturals juvenils i joves artistes a títol individual de la ciutat. El document s'ha elaborat amb el suport del col·lectiu Sinapsis el document i està obert a qualsevol aportació es vulgui realitzar. 

Podeu consultar el document en pdf seguint aquest enllaç.