Nova edició del concurs de teatre jove CLAP!

El Centre Cívic Sant Jordi – Ribera Baixa del Prat de Llobregat convoca la segona edició del concurs de teatre Clap. Un certamen enfocat a companyies joves, els membres de les quals no superin els 22 anys. Clap vol ser un espai d'exhibició i difusió d'espectacles teatrals on els joves tenen el paper protagonista. 

Qui pot participar-hi¿? 
Poden presentar-s'hi totes les companyies de teatre amateur, semi-professional o professional que disposin d'espectacle, el repartiment del qual tingui, en la seva totalitat, edats compreses entre els 14 i els 22 anys, en el moment de realitzar la inscripció. 

Com participar-hi¿? 
S'ha de presentar una obra, amb llibertat temàtica, de gènere i forma. El muntatge podrà integrar altres arts escèniques, musicals o visuals (dansa, música...). La presentació de les propostes finalitzarà el 21 de juliol de 2013. No s’acceptaran projectes que arribin després d’aquesta data. 

Premis¿? 
A partir de la votació del públic i de la votació d'un jurat professional, es decidirà l'espectacle guanyador, que rebrà un premi de 500 euros. 

Si voleu més informació, aquí teniu un enllaç amb les bases del concurs. Animeu-vos-hi!