Finalitzat, a Mataró, el taller d'emprenedoria

Amb el títol “L’emprenedoria com a actitud vital. Propostes metodològiques per a l’impuls de l’emprenedoria entre els joves”, i a mode de prova pilot, s'ha realitzat a Mataró els dies 15 i 22 de juliol un taller multidisciplinar amb la participació de 19 tècnics i dinamitzadors dels àmbits de joventut,  promoció econòmica i TIC, compartint tots ells el fet de treballar amb i pels joves. 

Aquest taller es farà a d'altres territoris amb l'objectiu de difondre el model d’emprenedoria que plantegem des de l’Oficina del Pla Jove: l'emprenedoria, més enllà de què pugui estimular els joves a crear la seva pròpia empresa, és el que els ha de permetre d'escollir el seu propi camí i transformar-los en generadors de valor econòmic, social o cultural. Així doncs, el concepte d’emprenedoria supera la vessant empresarial per a ser entès des d’una perspectiva àmplia de dotació de recursos personals als joves, d’actitud vital. 

L'OPJ ha organitzat el taller conjuntament amb la FCE, amb el suport de l'Ajuntament de Mataró i la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme.