Eines i recursos per a l'apropament dels joves a l'àmbit comunitari. Jornada Ciutadania: Joves i les Arts

Dimecres 27 de novembre de 2013

Programa

10:00h Benvinguda a càrrec de Gràcia Escabia, Cap de l'Oficina del Pla jove.

10:10h Eines i recursos per activar mecanismes d'apropament dels joves a l'àmbit comunitari. Ponència a càrrec d'Adrià Pagès, Universitat Autònoma de Barcelona.

11:45h Pausa

12:15h Oci al barri, treball comunitari per infants, joves i famílies al barri de Collblanc-la Torrassa. Treball pel desenvolupament d'Accions socioeducatives en medi obert, com entendre la barriada com un espai educatiu i generador d'oportunitats. Ponència a càrrec de Felipe Campos, director general de l'Associació Educativa Ítaca de l'Hospitalet de Llobregat i premi Fundació Príncep de Girona Social 2013.

13:00h Treball comunitari i art: l'experiència de La Troca de Granollers. Presentació a càrrec de Maria Carme Ramon Alfons Senyé, La Troca de Granollers

13:30h DebatTreball comunitari i creació artística com a oportunitat pel foment de l'esperit emprenedor des dels Serveis locals de joventut. Modera Adrià Pagès, Universitat Autònoma de Barcelona.

14:00h Cloenda a càrrec de Gràcia Escabia, Cap de l'Oficina del Pla jove

Destinataris

La Jornada s'adreça a electes i tècnics municipals amb responsabilitats en la planificació, gestió i execució de les polítiques locals de joventut, així com als membres d'entitats juvenils i estudiosos de la realitat juvenil.

Horari i lloc de realització

Horari: de 10 del matí a 2 del migdia
Lloc: Sala d'Actes del Pavelló Migjorn. Recinte Mundet. Mapa: http://goo.gl/maps/2iubB

La inscripció a les jornades és gratuïta, i s'acceptaran d'acord amb la disponibilitat de places.

S'expedirà certificat d'assistència a petició dels participats (mitjançant el camp específic que trobareu al formulari d'inscripció).