VIII Setmana Municipal

Els dies 30 de juny, 1, 2 i 3 de juliol es realitzarà la VIII Setmana Municipal, organitzada per La Càtedra Enric Prat de la Riba d’Estudis Jurídics Locals, la Diputació de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

En la celebració del centenari de la Mancomunitat de Catalunya vol ser un homenatge a les Setmanes Municipals i recuperar la primera edició que es va celebrar al juny de 1915 que va tenir com objectiu formar i preparar un equip de tècnics que treballessin per i amb els ajuntaments catalans.

Es centrarà en les temàtiques següents:

-         Dilluns 30 de juny: La redefinició del sector públic local

-         Dimarts 1 de juliol: La responsabilitat patrimonial de l’Administració Pública Local

-         Dimarts 2 de juliol: La gestió del patrimoni municipal

-         Dijous 3 de juliol: La promoció econòmica local

+ Informació i inscripció

1
Etiquetes:
jornades