Premis a l’emprenedoria de Palau-solità i Plegamans

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans convoca els 1rs Premis a l’Emprenedoria amb l’objectiu d’afavorir i donar impuls al teixit empresarial, fomentar el desenvolupament, el creixement econòmic i l’oferta de nous llocs de treball.

Es convoquen tres categories de Premis a l’Emprenedoria de Palau-solità i Plegamans:

-         Premi a Emprenedors joves

-         Premi a la Innovació

-         Premi Dones

Poden presentar-se als premis les persones empadronades a Palau-solità i Plegamans o qualsevol persona física i/o jurídica que tingui seu social a Palau-solità i Plegamans en el marc del territori Eix Riera de Caldes (Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà, Sentmenat, La Llagosta i Caldes de Montbui, o que el seu projecte es denoti una millora del teixit productiu tant local com en l’àmbit de l’Eix Riera de Caldes.

Termini de presentació de projectes: 10 de setembre de 2014

+ Informació