25 ª Edició Premis Ateneus 2014

La Federació d'Ateneus de Catalunya convoca la 25a edició dels Premis Ateneus, amb l'objectiu de reconèixer els projectes que fan les entitats culturals sense ànim de lucre al llarg de l’any.

En total 6 categories i un Reconeixement a la Integració Social atorgat conjuntament amb la Federació Catalana de Voluntariat Social. La novetat d’aquesta edició és la incorporació del Premi de Votació Popular que compta amb la col·laboració del Diari Ara.

Hi ha tres categories exclusives per entitats membres de la Federació d’Ateneus: Mitjans de Comunicació, Creativitat Artística i Capacitat d’Innovació; i una quarta oberta al món associatiu que valora el Foment de la participació. Les categories consten d’ un primer premi de 1.500 € i el guardó representatiu, un segon premi de 900 € i el diploma acreditatiu i un tercer premi sense dotació econòmica amb diploma acreditatiu.

El Premi Jove, Proposa! té com a objectiu ajudar a fer possible projectes de grups de joves d’entre 16 i 30 anys en ateneus membres de la Federació. Aquesta categoria també consta de tres premis.

Termini per presentar propostes:  10 de novembre 2014

+ Informació