Campanya "Això no és amor" a Sant Boi de Llobregat

Avui 20 de novembre, des de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat comencem la campanya de sensibilització "Això no és amor" que té com a principal objectiu la prevenció de la violència masclista entre les persones més joves. Es tracta d'una campanya que es desenvoluparà, en bona part, a través d'internet i de les xarxes socials entenent que aquest és un espai privilegiat de comunicació entre els i les joves; però que també tindrà accions presencials puntuals així com difusió en paper (cartells, postals,...).

L'objectiu de la campanya és donar eines als i les joves per a poder detectar situacions d'abús en les seves relacions i per a poder abordar les situacions de violència masclista ja siguin viscudes en primera persona o en l'entorn proper.

Us deixem l'enllaç a la web de la campanya i a la pàgina de facebook