Cicle Connexions. Una trobada amb el Dr. Miquel Àngel Essomba

El divendres 12 de desembre celebrarem la segona sessió de treball del 'Cicle Connexions' facilitant un espai de reflexió en què un professional que treballa amb joves des d'un àmbit diferent al de joventut, exposa el seu punt de vista entorn a un tema concret i posteriorment estableix un diàleg amb tècnics de joventut sobre la seva experiència d'intervenció.

En la propera jornada proposem reflexionar entorn de l'acompanyament dels joves al llarg de la seva trajectòria vital, els objectius i objectes de l'orientació, la metodologia, els canals... A través de la perspectiva del Dr. Miquel Àngel Essomba, debatrem sobre l'acompanyament en la trajectòria vital dels joves com una peça fonamental en la integració i cohesió socials

Més informació i inscripcions