Comença ‘Europa als Instituts’ 2015

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb EuropeDirect Barcelona i la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), torna a apostar pels joves i endega un any més la iniciativa ‘Europa als instituts'.

La campanya s'inicia el proper 18 de febrer a l'Institut de Santa Margarida de Montbui una xerrada sobre mobilitat i oportunitats pels joves a la UE, amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Anoia. 

L'acte tractarà sobre les diferents oportunitats que la Unió Europea ofereix als joves en els àmbits de l'educació, la formació, el voluntariat i el món laboral. En particular, es tractaran diferents programes europeus adreçats als joves per fomentar la seva mobilitat dins la UE, entre aquests, el programa Erasmus+, així com el Servei de Voluntariat Europeu, i la Garantia Juvenil. Durant la sessió, també es presentarà el format de currículum europeu homologat Europass, que facilita la mobilitat acadèmica i laboral per Europa.