Assessories virtuals en matèria de mobilitat internacional per als professionals de joventut

S'ha prorrogat el període de funcionament de l'assessoria virtual en matèria de mobilitat internacional per als professionals de joventut a través de la plataforma Tag#joventut. Els professionals de la província de Barcelona que vulguin adreçar alguna qüestió a l’assessoria ho poden fer enviant un correu electrònic a opj.formacio@diba.cat fins al juny del 2015.

Totes les intervencions es compartiran en el grup de treball sobre Mobilitat internacional per a joves, actualment constituït pels 54 tècnics que el 2014 han participat en activitats formatives sobre mobilitat internacional. Actualment el grup de treball incorpora tres centres d'interès:

Grup d'interès de Servei de Voluntariat Europeu
Grup d'interès d'Intercanvis Juvenils
Grup d'interès de Pràctiques professionals

El grup de treball sobre Mobilitat internacional per a joves de Tag#joventut està obert a tots els tècnics que en vulguin formar part, només cal adreçar un correu electrònic a opj.formacio@diba.cat sol·licitant-ho.