Comença el joc en el projecte Fem tec*! Europa

Liderat per la Diputació de Barcelona, Fem tec! Europa vol apropar dos grups de joves (de les ciutats de Manresa i Verona, Itàlia) per a què comparteixin les seves vivències entorn del joc tradicional al carrer. Es tracta d’un projecte de mobilitat juvenil que possibilitarà una experiència de mobilitat internacional a 20 joves voluntaris, 10 de Manresa i 10 de Verona. En aquest projecte, que està finançat pel programa europeu Erasmus+, també hi participen l'Associazione Giochi Antichi de Verona (AGA), el CAE i l’Ajuntament de Manresa.

La finalitat del projecte és que aquests joves, conjuntament, puguin dissenyar i executar una activitat de jocs tradicionals en el marc de dues activitats de joc: la Setmana de Jocs al Carrer de Manresa que organitza el CAE i el Festival de Jocs Tradicionals Tocatí, que es fa a Verona i que organitza l'Associazione Giochi Antichi.

* tec és l’acrònim de treballem l’empoderament al carrer, i fer tec! vol dir aconseguir l’objectiu que ens proposem i aconseguir una jugada. 

Podreu anar seguint com evoluciona el projecte a facebook.com/PensaJoveEuropa