Jornades de bones pràctiques en l'àmbit de la joventut, març 2015

L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) us convidem aquest mes de març, a les Jornades de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut.

Es projectaran diferents propostes que actuen com a referents positius per aquelles persones que treballem en el sector juvenil, a més de debatre sobre aspectes clau i analitzar diverses àrees que tractem i ens relacionem en el nostre dia a dia. Es presentaran fins a 15 projectes inclosos a la plataforma de bones pràctiques en l’àmbit de la joventut, projecte de l’AcPpJ amb la col·laboració i suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya  i l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

Un dels objectius més importants de la plataforma és el de crear una xarxa col·laborativa entre professionals. Per aquest motiu, organitzem aquestes jornades amb la intenció de crear espais de relació i intercanvi d’experiències entre diferents professionals i poder discutir, conjuntament, sobre aquells temes que ens preocupen i creiem d’interès per al sector.

En horari de matí o tarda, de tres hores, a les jornades es presentaran tres projectes a cadascuna, emmarcades dins temàtiques, conceptes o metodologies que es comparteixen. La inscripció a les jornades és gratuïta però amb places limitades, segons aforament de la sala. El formulari d’inscripció restarà obert fins 48 hores prèvies al desenvolupament de cada jornada.

La distància no es una excusa, ja que posem a l’abast un servei de bus des de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, d’anada i tornada a les jornades (menys de Barcelona-Vic-Barcelona, a les jornades de Vic). Amb un mínim de 20 professionals o persones interessades, tirarem endavant el servei amb un cost de 14 euros (socis/es AcPpJ) i 18 euros (no socis/es).

A les jornades també hi col·laboren el Màster Interuniversitari Joventut i Societat, la Regidoria de Cultura i Joventut de Reus, la Regidoria de Benestar Social i Ciutadania de Mollerussa, la Universitat de Vic i la Regidora de Joventut i Festes de Palafrugell.

Us esperem doncs Barcelona, Reus, Mollerussa, Vic i Palafrugell!