"Europa als Instituts" 2015

La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, amb EuropeDirect Barcelona i la col·laboració del Consell Català del Moviment Europeu (CCME), torna a apostar pels joves i endega un any més la iniciativa ‘Europa als Instituts', un seguit de xerrades informatives sobre mobilitat i oportunitats per als joves a la UE.

Els actes tracten sobre les diferents oportunitats que la Unió Europea ofereix als joves en els àmbits de l'educació, la formació, el voluntariat i el món laboral. En particular, s'informa dels diferents programes europeus adreçats als joves per fomentar la seva mobilitat dins la UE, entre aquests, el programaErasmus+, així com el Servei de Voluntariat Europeu, i la Garantia Juvenil. Durant les sessions, també es presenta el format de currículum europeu homologat Europass, que facilita la mobilitat acadèmica i laboral per Europa.

Si us interessa programar alguna xerrades informatives sobre mobilitat i oportunitats per als joves a la UE podeu contactar amb: garciahg@diba.cat

Més informació