#JoveSQV sabem que volem?

Al mes de desembre passat, el Canya Jove com a servei de joventut varem fer 18 anys i per commemorar l’aniversari hem fet el projecte de un vídeo “#JoveSQV sabem que volem?”  on hem donat la veu a diversos joves de Sant Quirze. Aquest consisteix en una sèrie d’entrevistes de respostes curtes i dinàmiques a diferents joves del poble que considerem amb valor afegit  en relació amb la seva evolució, trajectòria laboral o experiències vitals. La veu dels joves des de diferents àmbits (cuiners, músics, esportistes, viatgers...), situacions personals i socials que han determinat la seva manera d’adaptar-se al món i a les dificultats actuals.

Amb aquest vídeo  hem volgut apoderar  als joves de Sant Quirze  a partir de la oportunitat d’explicar la seva experiència única. Una manera també de motivar i animar a altres joves a seguir les seves il·lusions i somnis, que tot i la complicada situació és possible seguir assolint metes, el nostre objectiu era donar a conèixer el potencial dels joves del poble i alhora posar en valor la joventut en general.