En Roc Massaguer, una 'celebritie d'internet'

El formador del curs que ofereix l'OPJ "Dinamització de joves en entorns virtuals: community manager", en Roc Massaguer "Outconsumer", ha estat considerat pel diari ARA una 'celebriti d'internet':

"Tres joves el reconeixen des d’un banc. “Ostres, si és l’Outconsumer!”, criden. Ell s’adapta a un ritual que se sap de memòria: fotos amb els fans i una conversa simpàtica. A Terrassa és el Roc Massaguer, però a internet es mou sota el nom d’Outconsumer i té més de 600.000 subscriptors a YouTube. Des del 2010 penja vídeos a la xarxa, on s’ha convertit en un dels youtubers més seguits del país. I no és l’únic, perquè fa temps que els canals de televisió han perdut l’exclusivitat i que els continguts audiovisuals també es consumeixen a través de diverses plataformes virtuals." 

Podeu llegir l'article complet en el document adjunt.